Изведба на гипс картон, молерај и комплетно реновирање на станови

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кои сме ние?

 

За нас

 
 
Да – Ма Инженеринг е фирма составена од искусни професионалци со повеќегодишно искуство во завршни градежни работи. Досега имаме изработено повеќе од 100 проекти кои опфаќаат целосно или делумно реновирање на станови.
 
Покрај беспрекорно извршување на работата, на нашите клиенти им обезбедуваме и совети за избор на квалитетни материјали и решенија за заштеда на материјал.
 
 
 
 

 
 
 
 

Услуги кои ги нудиме

 

Наши услуги

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изведба на гипс картон

 
Изведуваме преградни ѕидови со изолација од камена волна или друг материјал.

Спуштени плафони во нај различни форми.


Изведуваме и облоги на надворешни ѕидови со тервол и завршна обработка по ваш избор.

 
 
 
 
 

Изведба на гипс картон

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Плочки и молерофарбарски услуги

 
Глетуваме ѕидови со декоративни техники.
Бојадисуваме внатрешни и надворешни ѕидови.

Комплетно го чистиме објектот по завршување на нашата работа.

Лепиме подни и ѕидни, керамички и порцелански плочки.

Комплетно реновираме купатила.

Изработуваме и специјални барања, како мозаик и слични деликатни проекти.

 
 
 
 
 

Плочки и молерофарбарски услуги

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Изработка на метални конструкции

 
Изработуваме и монтираме секаков вид метални конструкции за градба.

Металните конструкции се сертифицирани и наменети за различни индустриски и градежни сектори.

Според поединечни поединечни нарачки, се произведуваат различни производи од челик.
 
 
 
 
 

Изработка на метални конструкции

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дел од нашите проекти

 

Изведба на гипс картон

 
 
 
 
 

Дел од нашите проекти

 

Плочки и молерофарбарски услуги

 
 
 
 
 

Дел од нашите проекти

 

Изработка на метални конструкции

 
 
 
 
 
 

Контакт

 

Имате дополнителни прашања?

 
 
 
 
 
 
 
Телефон:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-Маил:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Адреса:
 

бул. АСНОМ 38-1/2, Скопје

 
 
 
 
 
 
 
 
 
*
 
*
 
*